2011. március 17., csütörtök

Paul

Újabb Simon Pegg - Nick Frost klasszikus, kötelező darab a Peggrost fanoknak és a komédia kedvelőknek. Egyszerűen zseniális de nincs is min meglepődni, ez Simon és Nick közös munkájának eredménye, tőlük rossz produkciót még nem láthattunk.

Legutóbbi agyszüleményük ez a film, amelyben Seth Rogen kölcsönzi hangját a szemtelenül vicces és provokatív Paulnak, aki egy 'idegen', a kormány elől menekülő földönkívüli, aki belebotlik a Comic-Cont elhagyó két brit fiatalemberbe, akiknek minden álma az volt, hogy földönkívüliekkel találkozzanak. Álmuk valóra vált és elég hamar megorroltak a kedvesnek koránt sem mondható Paulra hiszen eltérítette őket útjukról és bajba sodorja őket. A történetben közben megjelenik egy vallásos lány is, aki egyből megtetszik Graeme-nek (Simon). Ez persze nem tetszik Clive-nak (Nick) akiket egyébként az egész filmen keresztül azzal húznak, hogy szerelmesek egymásba, amit persze ők tagadnak de a komédia kedvéért mást mutatnak.

A film vége nem az lett, amire számítottam de ez egy Peggrost produkciónál teljesen helyenvaló, bár nekem így nem igazán tetszett annyira. A történetvezetés jó, de ahhoz képest, hogy a vége mennyi izgalmat rejteget, az eleje kissé laposra sikeredett, néhány jelenet a film elején teljesen feleslegesen volt ott, simán ki lehett vágni vagy egyáltalán fel sem venni.A rendezés is helyén volt, tetszettek a szabadban felvett jelenetek, 'nem szorultak 4 fal közé', ahhoz képest, hogy a film története szerint elég sokat utaznak lakókocsival. Nagyon tetszett a zene, David Arnold keze munkája hallható vissza és ez sokat dobott a filmen. Egy jó film a kedvenc színészeimmel és az egyik legjobb zeneszerzővel. Yeah.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése